Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
CZYTANIE jest dostępne dla wszystkich. WPISYWAĆ SIĘ MOŻNA PO ZALOGOWANIU
Możesz włączyć się do rozpoczętego tematu, klikając w [Odpowiedz]
Planujesz wyjazd rowerem. Zachęć, zaproś innych.
Klikając w forum >> [ + NOWY TEMAT ] otworzy się formatka dla nowego wpisu.
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

20.01.17 - IV Spotkanie Piwne Braci Kolarskiej 8 lata 8 miesiąc temu #1139

Na hasło "Rowerowy Grudziądz" mamy 50% zniżki na wstęp który będzie kasowany około 20:00 B) O 18:00 wchodzimy za darmo - jak ktoś będzie po 20:00 to podać hasło na bramce w celu uiszczenia promocyjnej opłaty :)
Hasło jest jakie jest - musiałem podać uniwersalne a to mi przyszło po prostu do głowy :)
Za tę wiadomość podziękował(a): krzyś

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

20.01.17 - IV Spotkanie Piwne Braci Kolarskiej 8 lata 8 miesiąc temu #1138

Zima,zima,zima..pada,pada śnieg...
A my tacy niezsankowani i niezłyżwowani i byśmy sobie jakkolwiek pohasali :) Dlatego naprędce organizuje IV Spotkanie Braci Kolarskiej ale w troszkę innej formie i miejscu. Godzina niezmienna bo 18:00 - data niezbyt odległa bo w najbliższy piątek czyli 20.01.2017.
Natomiast zmianie ulega miejsce - zamiast Allo Allo które ma niestety ograniczenie w postaci hałasu do godziny 22:00 - miejscem spotkania jest Czarci Młyn - czyli jedno z najbardziej znanych miejsc w Grudziądzu :) Sygnały od społeczności są takie że oprócz śpiewania chciałoby potańczyć do przysłowiowego "białego rana" :) Zgadzam się - jednak jest małe "ale" - piątkowy wstęp do Czarciego Młyna kosztuje 10zł od osoby. Rozmawiałem dzisiaj z którymś z pracowników - ale niestety nie był władny w tej kwestii. Będę rozmawiał jutro z kimś decyzyjnym - ale obiecać nic nie mogę :( Jest szansa zbicia kosztów do zera - ale info jutro w tej sprawie.W każdym bądź razie kto ma chęć potańczyć do "białego rana" a piątkowy wieczór jeszcze ma niezagospodarowany - zapraszamw piątek do Czarciego na 18:00 :) Jutro po rozmowie z szefostwem dam znać o kosztach :) Myślę że i te 10zł za możliwość potańczenia do rana nie jest wygórowaną ceną :) Jak zwykle - kto ma czas i wolny piątkowy wieczór a chciałby się wytańczyć lub pogadać z rowerową bracią - zapraszamy :)

Załączniki:
Za tę wiadomość podziękował(a): Grzegorz, krzyś, Barabara

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• Strona:
  • 1
Czas generowania strony: 0.128 s.